9,1
971 beoordelingen

Beoordelingen Toyota DIGO

9,1

971 beoordelingen

Filter

Wanneer mijn originele map met o.a. het onderhoudsboekje te voorschijn komt wil ik het graag weer in mijn bezit krijgen

Toyota eigenaar
05-08-2022

DIGO in Delft is oké Ik kom nu ongeveer 15 jaar bij deze Toyota dealer en nog steeds en heb in deze zaak het volste vertrouwen over de service die ik krijg. In deze 15 jaar zijn er de nodige Toyota’s gepasseerd ( ong. 4 stuks) en steeds met veel plezier kom ik hier. Wij rijden nu een Hybride RAV 4 een heerlijke auto zeker een aanrader.

Toyota eigenaar
02-08-2022

Klantvriendelijke en goede garage Kom al jaren bij deze Toyota dealer. Altijd zeer tevreden over de kwaliteit en afhandeling. Koop

Toyota eigenaar
01-06-2022

Deskundig en betrokken naar de klant.

A.M. O
22-04-2022

Prima service Ik ben zeer tevreden over de onderhoudsbeurt aan mijn Toyota Yaris Hybride. Het personeel is zeer professioneel en erg vriendelijk.

A S
21-04-2022

Tevreden klant. Ik ben al 45 jaar klant bij DIGO. Dat is niet voor niets.

Toyota eigenaar
10-03-2022

Je wordt er fijn geholpen

B.A.M. V
21-02-2022

Prima dealer Je krijgt wat er wordt beloofd

Toyota eigenaar
16-02-2022

Ik rijd er graag een eindje voor om! Je moet er een misschien een eindje voor rijden, maar het is de moeite waard, en ... de auto was na afloop van een perfecte onderhoudsbeurt, ook nog gewassen.

J.A.M. Moors
07-02-2022

Goed en betrouwbaar De titel zegt het al. Zo ben ik dat gewend van Digo, op tijd , duidelijk, kosten viel mee

Tom V.
03-02-2022

H V
10-12-2021

Perfecte Service De gehele ervaring bij de dealer was geweldig. Het team was heel vriendelijk en erg ervaren. Ze hebben ons de juiste richting op gestuurd en de auto in prima staat weer terug gegeven. We gaan nooit meer naar een andere Dealer. De kosten waren ook verrassend laag. Ik adviseer iedereen om naar deze dealer te gaan.

H. O
08-12-2021

Ja zeker ik tevreden hier over Ja zeker

D.F.H. P
25-11-2021

Wederom geholpen door enthousiaste en vriendelijk personeel. Kosten opgave kwam overeen met de uiteindelijke rekening.

Marcel Westerhout (Den Haag )
15-07-2021

Zeer kundig en vriendelijke medewerkers. Service gericht.

Veltman (Nootdorp)
09-07-2021

De prijs is van tevoren bekend.

D.M.Beezemer (Delft)
05-07-2021

Vakkundige medewerkers.

Jan Jansen (Delfgauw )
30-06-2021

Goede service en deskundig personeel.

Marianne (Rijswijk)
24-06-2021

Zeer tevreden over de service en het merk Toyota.

Gerard Valkenburg (Delft)
21-06-2021

Ik word altijd prima geholpen. Als er extra werkzaamheden gedaan moeten worden, word ik telefonisch van tevoren hierover geïnformeerd.

L. Ter Beek (Delft)
21-06-2021

Er was en is een lampje kapot op het dashboard. Dit is twee keer gemeld. Niet gemaakt. Voorts werd gemeld dat er vier nieuwe banden op moesten. Zat te weinig profiel op. Gemiddeld 4,3 mm profiel aanwezig. Auto is vier jaar oud. Dus een apk-keuring. Bij het afrekenen zat de lijst met het profiel. Ik voelde mij toch wat beduveld (niet eerder voorgekomen).

Nellie Hanselaar (Rijswijk)
21-06-2021

Zoals ik al gezegd had, vriendelijk, altijd beleefd, goede kundige medewerkers, ze weten allemaal wat ze doen, dus gewoon zo door gaan dan komt het altijd goed! Tot ziens!

Ella Groot (Schipluiden)
11-06-2021

Mooi bedrijf. Goede service. Klantvriendelijk. En durven te vragen of je tevreden bent. Dus altijd open en eerlijke behandeling. Ga t.z.t. voor info Yaris Cross de LAUNCH EDITION. Resultaat afhankelijk van inruil RAV4.

HTM de Jager (Delft)
11-06-2021

Vriendelijk en alles perfect zoals afgesproken.

Fred Bogers (Leidschendam)
11-06-2021

Gewoon omdat alles klopt, ze zijn gewoon goed.

peter schneider (zoetermeer)
03-06-2021

Goed en (b)lijkt betrouwbaar.

Adriaan (Delft)
03-06-2021

Voelt als familie.

John kok (Den haag)
27-05-2021

Vriendelijk mensen, kundig.

W quellhorst (delft)
27-05-2021

Wordt vriendelijk en eerlijk behandeld.

Iet van Halderen de Jong (Delft)
25-05-2021

Vriendelijke en accurate behandeling.

de Jong A. (Delft)
14-05-2021