9,1
971 beoordelingen

Beoordelingen Toyota DIGO

9,1

971 beoordelingen

Filter

Prima geholpen.

C. van den Berg (Delft)
14-05-2021

Totaal geen klachten.

Hans (Delft)
12-05-2021

Goede service en vriendelijk en behulpzaam personeel.

Koos van den Broek (Delft)
12-05-2021

Vriendelijk personeel. Goede uitleg van te verwachten onderhoudspunten en te verwachten kosten. Netjes binnen afgesproken tijd klaar.

Mebersky (Rijswijk)
05-05-2021

Tevreden over de klantgerichtheid en service.

Dhr. J. Suir (Delft)
05-05-2021

DIGO is een zeer betrouwbare Toyota dealer. Zij hebben verstand van zaken en je wordt altijd keurig geholpen. Service staat hoog in het vaandel.

Mevr. L. Broekhuijsen (Schipluiden)
30-04-2021

Goede service.

W.j. Sandbergen (Delft)
28-04-2021

Altijd vriendelijk en kan er altijd met vragen terecht, is voor mij heel belangrijk.

Mevr van der Lingen (DELFT )
21-04-2021

Net bedrijf, frisse uitstraling, vriendelijk personeel goede koffie.

Arthur van Domburg (Rijswijk)
06-04-2021

Al vele jaren, in zijn algemeenheid, zeer content met automobielbedrijf d i g o. Toyota betrouwbaar merk.

Fons dam (Rijswijk )
01-04-2021

Een dikke 10 voor de verkoper, zeer professioneel, veel kennis van zaken, en heel klantvriendelijk!

Annette van den Berg (Delfy)
25-03-2021

Al jaren klant en ben zeer tevreden.

M Wubben Petri (Pijnacker)
24-03-2021

DIGO heeft de auto van mijn moeder als leverende dealer al 5 jaar in onderhoud en ondanks het feit dat het een 15 jaar oude Prius betreft, wordt de auto keurig onderhouden. Kleine punten ter verbetering worden direct opgepakt en geven vertrouwen. De auto zal zeker hier in onderhoud blijven en hopelijk zal de volgende keer reden geven tot het geven van een 10. Klein voorbeeld: bij BMW wordt de auto gewassen teruggegeven: toegegeven, de prijzen zijn ook hoger maar het helpt oudere klanten om net dat beetje onverwachte extra te geven waardoor ze liever naar de dealer blijven gaan.

Dhr C-L Xu (Heemstede)
24-03-2021

Ik ben al ongeveer 46 jaar klant daar en dat zie ik niet gauw veranderen.

Atie Vergunst-Burgersdijk (Den Haag)
05-03-2021

Goede service, fijn geholpen, duidelijke uitleg, makkelijk een afspraak maken.

P. Blaas (Den Hoorn)
05-03-2021

Betrouwbaar, een bezoek waard voor aanschaf en onderhoud, bewaken de geplande afspraken. Het wachten op de werkzaamheden is professioneel en efficiënt verzorgd.

Hans Moors (Leidschendam-Voorburg)
22-02-2021

Kundig en vriendelijk personeel met verstand van zaken.

Mevr. E. Kleis (Rijswijk)
22-02-2021

Jarenlang goede ervaring met deze dealer.

Y.L.E. Warrens
16-02-2021

Prima garage, vriendelijk personeel, zowel de werkplaats als de verkoop medewerkers. Bij problemen staan ze altijd klaar om te helpen. Een fijne garage waar de klant koning is.

Mevr,EH Winkels-Erpelinck (Delft)
12-02-2021

Ik word altijd prima geholpen. In geval van problemen, zoals een lekke band, doen ze er alles aan, om dit snel in orde te maken.

G.Hakvoort (Delft)
11-02-2021

Goede service en verzorging.

Jan van den Bos (De Lier)
04-02-2021

Heel betrouwbare dealer. Komt afspraken na. Ben al meer dan 10 jaar klant en ze hebben mij nimmer teleurgesteld. Eerlijke prijzen. Ga er met plezier heen.

Chris Havinga (Rijswijk (ZH))
29-01-2021

Altijd vriendelijke en goede service.

Rob Doorneveld (Leiden)
29-01-2021

Klantvriendelijk en goede informatie en een goede uitstraling.

Mevr. L. Broeseliske (Delft)
29-01-2021

Goede service, accuraat, deskundig en vriendelijk.

M. Haasjes (Rijswijk)
28-01-2021

Klantvriendelijk, denken mee in oplossingen en doen wat ze beloven.

Hol, E. (Den Haag)
14-01-2021

Ik zou het wel op prijs stellen als de garage hun accu-testapparatuur controleert, want dat scheelt mij flink geld voor een nieuwe accu, de ANWB collega’s meten iets heel anders bij mijn accu.

D smit (Delft)
11-01-2021

Sinds 1981 kom ik bij DIGO. Dat zegt genoeg.

Maria van Luijtelaar (Heerenveen)
11-01-2021

Vriendelijk personeel, beleefd, goede voorlichting, vooraf, tijdens en na afloop (toelichting rekening).

Ferrie vd. Heuvel (Rijswijk)
04-01-2021

Een prima service en alles naar tevredenheid afgehandeld ook het vervangend vervoer. Mijn dank daarvoor.

Dhr R. Pacqué (Delft)
28-12-2020