9,1
1.007 beoordelingen
Terug naar overzicht
Untitled.jpg

Corona 15-12-2020

Actuele informatie

Geachte klant,

Om verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te voorkomen, volgen we de richtlijnen van het RIVM nauwgezet op. Elke dag nemen we passende maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, met als doel zo veilig mogelijk te handelen in het belang van uw gezondheid én de gezondheid van Nederland.

Onze werkplaatsen blijven open

Zonder tegenbericht kunnen alle service en onderhoudsafspraken doorgang vinden. Mocht een afspraak, door onvoorziene omstandigheden, niet kunnen plaatsvinden, dan nemen wij tijdig contact met u op. Wij verzoeken u om afspraken zo veel mogelijk telefonisch te maken of in te plannen via onze online werkplaatsplanner op onze website.

Heeft u al een afspraak gepland staan en voelt u zich fit, maar heeft u een kwetsbare gezondheid en/of wilt u liever het contact met andere mensen zoveel mogelijk beperken? Neem dan contact met ons op, zodat we naar een passende oplossing kunnen kijken.

Onze Verkopers helpen u graag

Heeft u interesse in een nieuwe of tweedehands auto? Wij kunnen in deze tijd veel voor u betekenen. Onze informatievoorziening kan bijvoorbeeld ook via telefoon, videoverbinding of e-mail plaatsvinden. Daarnaast kunnen wij u van extra beeld- en videomateriaal voorzien, mocht u interesse hebben in een specifiek voertuig. Wij blijven u graag van dienst voor de verkoop van een nieuwe of gebruikte auto, inclusief inruil. Uiteraard ook een proefrit of een bezichtiging van de auto kunnen we contactloos regelen.
Uw nieuwe auto mag u 14 dagen uit proberen en we brengen we hem graag bij u thuis.
Bel voor vestiging Reinier de Graafweg met 015-5150020
Bel voor vestiging Motorenweg met 015-5150080

Veelgestelde vragen over corona

  1. Ik zit in quarantaine of zelfisolatie. Wat kunt u voor mij betekenen?
    Als u geen mogelijkheid heeft om naar buiten te gaan, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
  2. Hoe houdt Pechhulp rekening met Corona?
    Ook de Pechhulp volgt de richtlijnen van het RIVM. We proberen we het klant-contact te minimaliseren en tegelijkertijd de klant mobiel te houden. Hoe dit eruit ziet, zal van geval tot geval verschillen. Wellicht ervaart u tijdelijk andere service dan u van ons verwacht, maar wij willen geen enkel risico nemen voor uw en onze eigen veiligheid en gezondheid. Wij hopen op uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie.