Beoordelingen Toyota DIGO

9,0

836 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Zeer behulpzaam. Goede service

G.Hakvoort (Delft)
12-02-2020

Ben al jaren klant. Heel kundig en vriendelijk personeel. Het werk is van kwalitatief hoog niveau. Misschien duurder dan beun de haas, maar je krijgt er ook wat voor terug. Geen omkijken naar. Heb veel vertrouwen in deze dealer. Wil ook gezien mijn leeftijd (70) niet teveel sores aan mijn hoofd.

Dhr. C. Havinga (Rijswijk (ZH))
05-02-2020

Ik ben lange tijd zeer tevreden geweest over de dienstverlening bij DIGO, maar door een aantal recente personele wijzigingen is de service afgenomen en worden afspraken niet correct nagekomen. Hierdoor heeft mijn vertrouwen in DIGO een behoorlijke knauw gekregen en ik overweeg zelfs om over te stappen naar een andere dealer of zelfs een ander merk te gaan rijden.

Andy van Beers (Den Hoorn ZH)
05-02-2020

ontvangst en service

J.D.vd Bos (De Lier)
05-02-2020

Uitstekend en vriendelijk geadviseerd tijdens het verkoopproces. Voor iedere wens werd serieus gekeken naar mogelijke oplossingen en die werden dan ook keurig verwerkt in de offerte. Uitstekend op de hoogte gehouden van de voortgang in het proces van levering.

Dhr. van der Kruk
05-02-2020

Goed bedrijf, altijd overleg als er iets bijzonders is aan het voertuig en na een onderhoudsbeurt krijg ik de auto mooi gewassen terug.

Dhr N. C. v.d. Toolen (Delft)
22-01-2020

Vriendelijk, deskundig en zeer klantgericht.

Henk van der Meijden (Delft)
02-01-2020

Gewoon zeer tevreden.

Sanne Ezhuijs (Hoogvliet)
02-01-2020

Perfecte service. Ze doen wat er beloofd wordt. Correct personeel. Kortom een hartstikke goede dealer waar je de auto met een gerust hart kan brengen.

R van den bosch (Zoetermeer )
02-01-2020

Vriendelijk personeel, luisteren echt, zoeken naar eventuele oplossingen, gewoon goed.

Ruud Souer (Zoetermeer)
30-12-2019

Goed advies en vriendelijk personeel.

Vrijmoed (Delft )
30-12-2019

Prettig bedrijf met goede service.

C. Booy (Delft)
30-12-2019

Altijd prima service en vriendelijke bediening.

L. Sonnenschein (Delft)
30-12-2019

Betrouwbaar.

J.Temminck (Den Haag ypenburg )
30-12-2019

Zeer betrouwbaar bedrijf, prettige ontvangst door zeer behulpzame medewerkers. Laat niets te wensen over!

Hans Frank (Schiedam)
18-12-2019

Goede, kundige en vriendelijke mensen.

Cor Lems (Delft)
18-12-2019

Toyota dealer DIGO is al tientallen jaren bezig om zich steeds te verbeteren en dat is de DIGO zeer goed gelukt. Qua kennis en service loopt DIGO ver vooruit op andere auto dealers!

Nico van der Mark (Pijnacker)
13-12-2019

Ik ben zeer tevreden over Digo

R.J.vandenAkker (Delft)
13-12-2019

Prima dealer, goede service en voorlichting.

Martin
11-12-2019

Altijd correcte service

Gerard uittenbroek (Rotterdam)
04-12-2019

Door hun duidelijkheid en het uit laten voeren van producten die in de vergetelheid zijn gekomen m.b.t. de correcte uitvoering van aflevering

J. de Jager ('s-Gravenzande)
03-12-2019

Ik vind het hele fijne garage

A.A van Rossum (Delft)
03-12-2019

Een betrouwbaar bedrijf met klantvriendelijk en deskundig personeeel

Familie van den Broek (Den Hoorn Zh)
03-12-2019

Vriendelijke medewerkers goed gemaakt voor afgesproken prijs

Theo van engelenburg (Capelle aan den IJssel )
27-11-2019

Afspraken worden altijd keurig nagekomen, voor een uitgebreide servicebeurt worden meestal twee monteurs ingezet, zodat de wachttijd beperkt is.In bijna 10 jaar nog nooit een probleem gehad.

Huub Willemse (Vlaardingen)
27-11-2019

In al de jaren dat ik klant bij Digo ben, ben ik altijd vriendelijk en correct behandeld. Ik heb volledig vertrouwen in hun handelen als vertegenwoordiger als dealer van Toyota. Mijn beoordelingen laten dat ook blijken

T.E.Reiber (Delft)
22-11-2019

Digo. Daar ga ik met een gerust hart naar toe.

G.F.Lörtzer (Rijswijk)
22-11-2019

Ik had geen enkele ervaring met Digo of Toyota, behalve de (zeer positieve) ervaringen van een vriend. Deze ervaringen zijn, wat mij betreft volledig waargemaakt.

Koos van Beurden (Schipluiden)
22-11-2019

De service is goed en degelijk. Je word als klant vriendelijk en vertrouwd geholpen.

P. Gravendeel van den Ende (Schipluiden)
19-11-2019

Altijd echt goede serves. Denken met je mee. En helpen je direct wanneer je in nood zit. Ook zijn ze altijd vriendelijk en weten wie je bent en welke auto de jouwe is.

M. v.d. Wulp (Maasland)
19-11-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.