Beoordelingen Toyota DIGO

9,0

818 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Prima dealer, goede service en voorlichting.

Martin
11-12-2019

Altijd correcte service

Gerard uittenbroek (Rotterdam)
04-12-2019

Door hun duidelijkheid en het uit laten voeren van producten die in de vergetelheid zijn gekomen m.b.t. de correcte uitvoering van aflevering

J. de Jager ('s-Gravenzande)
03-12-2019

Ik vind het hele fijne garage

A.A van Rossum (Delft)
03-12-2019

Een betrouwbaar bedrijf met klantvriendelijk en deskundig personeeel

Familie van den Broek (Den Hoorn Zh)
03-12-2019

Vriendelijke medewerkers goed gemaakt voor afgesproken prijs

Theo van engelenburg (Capelle aan den IJssel )
27-11-2019

Afspraken worden altijd keurig nagekomen, voor een uitgebreide servicebeurt worden meestal twee monteurs ingezet, zodat de wachttijd beperkt is.In bijna 10 jaar nog nooit een probleem gehad.

Huub Willemse (Vlaardingen)
27-11-2019

In al de jaren dat ik klant bij Digo ben, ben ik altijd vriendelijk en correct behandeld. Ik heb volledig vertrouwen in hun handelen als vertegenwoordiger als dealer van Toyota. Mijn beoordelingen laten dat ook blijken

T.E.Reiber (Delft)
22-11-2019

Digo. Daar ga ik met een gerust hart naar toe.

G.F.Lörtzer (Rijswijk)
22-11-2019

Ik had geen enkele ervaring met Digo of Toyota, behalve de (zeer positieve) ervaringen van een vriend. Deze ervaringen zijn, wat mij betreft volledig waargemaakt.

Koos van Beurden (Schipluiden)
22-11-2019

De service is goed en degelijk. Je word als klant vriendelijk en vertrouwd geholpen.

P. Gravendeel van den Ende (Schipluiden)
19-11-2019

Altijd echt goede serves. Denken met je mee. En helpen je direct wanneer je in nood zit. Ook zijn ze altijd vriendelijk en weten wie je bent en welke auto de jouwe is.

M. v.d. Wulp (Maasland)
19-11-2019

Al jaren tevreden, gezellig personeel, en heb het gevoel dat ik niet bedonderd wordt.

Mw. Dijkhuizen (Rijswijk )
07-11-2019

Prima service, klantvriendelijk en aangenaam om te wachten.

E Daeseleer (Rijswijk)
07-11-2019

Altijd keurige ontvangst, transparant over kosten en wat er uitgevoerd is.

A. Verkuijl
07-11-2019

DIGO heeft zeer klantvriendelijke medewerkers die naar de klant luisteren.

Marcel (Den Haag)
07-11-2019

Het is een super garage.

P wevers (Den Haag )
07-11-2019

Prettige zaak om klant te zijn. Goed, ter zake kundig personeel. Enige reden dat ik dit keer geen 10 geef, komt doordat, in mijn beleving, het wisselen naar de winterbanden extra lang duurde.

Peter Beenhakker (Rijswijk)
05-11-2019

Netjes, professioneel, vriendelijk.

Dhr.. C van der Brugge (Rijswijk)
05-11-2019

Digo straalt vertrouwen uit. Alle medewerkers staan je zeer prettig en kundig te woord, zaken worden snel afgehandeld en de auto is in goede handen. Wat je van het merk Toyota zou verwachten en hier in de dienstverlening ook echt krijgt! Ik ga hier nooit meer weg!

Mona Leeflang (Rijswijk)
29-10-2019

Prima service

Sjon Donkers (Zoetermeer )
22-10-2019

prima en klant gericht

PM van der Helm (Delft)
16-10-2019

Goede communicatie met de receptie-medewerkers.

Mw. M.E.M. Zonneveld (Wassenaar)
09-10-2019

Goede service en leveren goed werk

Mw E. Pichler
09-10-2019

De prijzen kunnen concurrerender

Sjoerd Wichems (Rijswijk )
09-10-2019

Vriendelijk, vakkundig en behulpzaam personeel.

M.de Jong (Den Haag)
04-10-2019

Telefonische bereikbaarheid is goed. Bij verschillende gelegenheden gebeld, maar nooit lang hoeven te wachten. In het geval van kleine storingen aan de auto via de telefoon kunnen oplossen. Zo niet, kon ik de auto de volgende dag gewoon langsbrengen. Ik heb de indruk dat het bedrijf zeer servicegericht is. Heb tijdens mijn bezoeken aan DIGO nog niet gemerkt dat andere klanten niet tevreden waren of op een onjuiste manier te woord werden gestaan. Vandaar ook mijn opmerking dat e.e.a. er gemoedelijk aan toe gaat, en de cliënt in ieder geval niets van stress (indien aanwezig) merkt.

Duvé, A.J.H. (Delft)
03-10-2019

Al 17 jaar uitstekende service, vanaf moment van aanschaf van mijn eerste Toyota.

D.K. Neefjes-Dworak (Delft)
03-10-2019

Goede service en vakkundig personeel.

Wouter Jansen (Delfgauw)
26-09-2019

Prettig, bekwaam,geen lange wachttijd, goede uitleg, kortom gewoon goed

Thomas
26-09-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.