9,1
891 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota DIGO

9,1

891 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Goede service, vriendelijke medewerkers en lekkere koffie.

M.Helder
10-09-2020

Ik heb altijd goede ervaringen.

Ton Wiegman
10-09-2020

Ben een tevreden klant.

Aad Trubendorffer (Delft)
07-09-2020

Prima kwaliteit, lost problemen op.

J.A.Spaans (Den Haag)
02-09-2020

Een bedrijf dat uitblinkt op alle fronten, werkplaats, receptie en verkoop.

GPLM Hoogeveen
02-09-2020

Men heeft duidelijk het motto een tevreden 'klant is goud waard'.

Joop Remkes (Den Haag)
27-08-2020

Prima service, duidelijk, snel en netjes.

Nico B ('s-Gravenzande)
27-08-2020

Ik ben heel tevreden over de service vann DIGO. Het is een professionele organisatie, die goede afspraken maakt over de uit te voeren werkzaamheden en de prijs.

Dhr. G.Huizing (Delft)
21-08-2020

Prima bedrijf... Netjes en correct zakelijk.

Dhr. M. van Dalen (DELFT)
21-08-2020

Ik vind DIGO een heel prettig bedrijf: je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan, de medewerkers zijn heel behulpzaam, geven altijd duidelijke informatie over de uit te voeren werkzaamheden, waarom het nodig is en wat de kosten zijn. De kwaliteit van de beurten en reparaties is uitmuntend.

L. Frank (Den Haag)
14-08-2020

Goede service en betrouwbaar.

D.M. Beezemer (Delft)
12-08-2020

Ik ben al jaren klant bij D.I.G.O in Delft. Altijd vriendelijk en een goede service. Een zeer tevreden klant.

Dhr. Volkering (Oosteinde Den Haag.)
03-08-2020

Zeer goede uitleg en zeer vriendelijke mensen.

John kok (Den Haag)
03-08-2020

Het blijft een goede dealer en heel prettig personeel.

Jscheffers (Rijswijk )
03-08-2020

Vooraf krijg je een duidelijke uitleg van de werkzaamheden met overzicht van de ingeschatte kosten. Zijn er afwijkingen krijg je vooraf een bericht en vragen ze om toestemming zodat je niet verrast wordt met onvoorziene kosten.

J. Olsthoorn (Vlaardingen)
03-08-2020

Sinds jaren ben ik klant bij DIGO en ik ben altijd zeer tevreden over de manier waarop men daar met de klant omgaat. Altijd keurig, duidelijk en correct.

Edith Vasbinder
03-08-2020

Goede service en kosten van te voren doorgenomen.

Ben J (Delft)
03-08-2020

Een vriendelijke groep mensen, die goed werk afleveren en duidelijk zijn in de communicatie.

Henk Mittemeijer (Den Haag )
26-06-2020

Vriendelijk en gastvrij, je voelt je daar welkom. Sommige kennen je achternaam en dat zie je bijna nergens.

Mevr Gobel -de Groot (Delft)
26-06-2020

Ik ben tevreden maar vind de rekening wat aan de hoge kant.

Theo van engelenburg (Capelle aan den IJssel )
26-06-2020

Het is na 3 jaar klant te zijn nog steeds een hele fijne dealer. Vriendelijk en met vakmanschap.

Angelique voois (S-gravenzande)
26-06-2020

Dat alles piekfijn in orde is.

John clausing (Berkel en roden rijs)
17-06-2020

Prima bedrijf.

Ban der Ende (Schiedam )
17-06-2020

Afspraak maken is makkelijk. Ontvangst is goed en correct. Het was geen probleem om extra werkzaamheden te bespreken naast de afspraak. Je wordt op de hoogte gehouden over het verloop van de werkzaamheden en de prijs van evt. reparaties. Goede en nette afhandeling.

Marko Waterman (Delft)
17-06-2020

25 jaar klant altijd goede sevice.

A.broekman (de gouwe 58 pinacker)
10-06-2020

Zeer goed en betrouwbaar bedrijf. Komen na wat te zeggen. Professionele en deskundige verkoper die maximaal met de klant meedenkt. Zeer toegankelijk en communicatief. Fijn er klant te zijn.

dhr C. van der Ende (rijswijk)
10-06-2020

Het is een goed en mooi bedrijf, werken goed samen met een groep die, naar ik denk, goed bij elkaar passen en elkaar aanvullen, een geweldig team!!!!!!!!

Mw.Groot (Schipluiden)
05-06-2020

Goede dealer, betrouwbaar, komt afspraken na.

Piet Pronk (Den Hoorn)
03-06-2020

Snelle en duidelijke afspraken en afhandeling. Vriendelijk personeel. (Goede koffie.)

F. Bogers (Leidschendam)
28-05-2020

Het is een fijn bedrijf, vriendelijk personeel en keurige uitstraling.

P de Mos (Rijswijk)
25-05-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.