9,1
1.008 beoordelingen
myt.jpg

MyT Connected Services

Altijd connected, altijd op de hoogte

Wat is MyT?

MyT is een nieuwe mobiele app die je toegang geeft tot de connected services van Toyota. Met een aantal nuttige functies, zoals 'Find My Car' en het delen van je rit, bespaart MyT je onderweg tijd, geld en zorgen.

Beginnen met MyT is heel eenvoudig. Na het registreren van je Toyota op de mobiele MyT app kun je voor elke rit de voor jou beschikbare connected services gebruiken. De MyT connected services zijn alleen beschikbaar op bepaalde Toyota modellen vanaf modeljaar 2019. Neem voor meer informatie contact op met je Toyota-dealer.

Inloggen / registreren
Find-my-Car.jpg
Find My Car

Hoe lang je ook bent weggeweest

Via Google Maps laat de MyT app je met de functie Find My Car precies weten waar je auto is. Zo vergeet je nooit meer waar je deze hebt geparkeerd. Je kan de locatie van je auto ook delen met familie en vrienden.

Share-To-Car.jpg
Share To Car

De eenvoudigste manier om je ritten te plannen

Plan je reis thuis of vanaf een willekeurige andere locatie. Met MyT kun je je route rechtstreeks naar het navigatiesysteem van je auto sturen, zodat je helemaal klaar bent voor je reis.

Car-To-Door.jpg
Car To Door

Soepel navigeren van portier tot voordeur

Met deze functie stuur je de routegegevens van het navigatiesysteem naar je telefoon, wanneer je het laatste stukje van je route te voet moet afleggen.

Rijgegevens.jpg
Rijgegevens

Altijd controle over je ritten

De MyT registreert data van je auto, zodat je oude ritten terug kunt kijken, met gegevens als rijsnelheid, acceleratie en tellerstand. Zo maak je gemakkelijk zakelijke en andere analyses van je ritten en rijstijl.

Reminders-Onderhoud.jpg
Reminders onderhoud

Altijd goed onderhouden

MyT helpt je om je Toyota optimaal te laten presteren en gebruikt je actuele kilometerstand om onderhoudsherinneringen te sturen. Zo mis je nooit meer een onderhoudsbeurt.

Hoe kan ik gebruik maken van MyT connected services?

Na registratie van je MyT account kun je gebruikmaken van de MyT connected services. je kan een account aanmaken via de website van Toyota of de mobiele MyT app. Om de registratie af te ronden, krijg je daarbij het verzoek om meer informatie over je auto te geven.

Heb je hulp nodig? Je Toyota-dealer helpt je graag om je MyT account en de daaraan gekoppelde connected services goed in te stellen.

Vind jouw dealer