9,1
906 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota DIGO

9,1

906 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Prima service en heerlijke koffie in een gezellige ruimte.

mevr. v.uffelen
26-11-2020

Ze zijn altijd heel goed en heel klantvriendelijk.

Zita (Den Haag)
26-11-2020

Zo als eerder het is een goede garage, met zeer goede service.

mevr,van Bleijswijk (Rijswijk.)
23-11-2020

DIGO heeft een nette uitstraling, vriendelijke medewerkers aan de balie.

Jose Kwakernaat
19-11-2020

Snelle, professionele, vriendelijke bediening. Alles keurig op de afgesproken tijd klaar. Super!

Koos van Beurden (Schipluiden)
19-11-2020

Afspraken kloppen altijd feilloos, kosten worden vooraf verteld en eventuele extra's zoals banden of ruitenwissers krijg je vooraf te horen. Top dus.

Huub Willemse (Vlaardingen)
19-11-2020

Ben zeer te vreden over het uitgevoerde werk, en op een goed tijd bestek.

Gerard Valkenburg (Delft)
12-11-2020

Goede bereikbaar en vooral goede service.

Henri Versteegh (Rijswijk)
03-11-2020

DIGO: oprecht een tien waard. Altijd naar tevredenheid geholpen door zowel verkoop als werkplaats. Dat DIGO een Toyota dealer is helpt ook een beetje mee, naar mijn mening het beste automerk ter wereld!

Zeer tevreden klant (Delft)
29-10-2020

Goede dienstverlening, prettige toon, betrouwbaar. (Een 10 is wel erg perfect, maar ze zijn echt heel goed)

F. Coert (Delft)
29-10-2020

Prima bedrijf. Klantgericht en vriendelijk. Altijd prettig om er te komen. Niets op aan- of op te merken.

van de Craats (Rijswijk)
19-10-2020

Ik ben (een relatief korte tijd daargelaten) al vele jaren tot volle tevredenheid klant.

W.L. de Steur (Delft)
19-10-2020

Top bedrijf, staat voor kwaliteit en klantvriendelijkheid!!!

Peter Jilleba (Pijnacker)
15-10-2020

De rust in de showroom en een normale verkoper die het nog leuk vond om een auto te verkopen, kortom een verademing.

Albert de Jager (Delft)
01-10-2020

Ben zeer tevreden.

Dhr.J.A.M. de Jager (s-Gravenzande)
25-09-2020

Goede service, vriendelijke medewerkers en lekkere koffie.

M.Helder
10-09-2020

Ik heb altijd goede ervaringen.

Ton Wiegman
10-09-2020

Ben een tevreden klant.

Aad Trubendorffer (Delft)
07-09-2020

Prima kwaliteit, lost problemen op.

J.A.Spaans (Den Haag)
02-09-2020

Een bedrijf dat uitblinkt op alle fronten, werkplaats, receptie en verkoop.

GPLM Hoogeveen
02-09-2020

Men heeft duidelijk het motto een tevreden 'klant is goud waard'.

Joop Remkes (Den Haag)
27-08-2020

Prima service, duidelijk, snel en netjes.

Nico B ('s-Gravenzande)
27-08-2020

Ik ben heel tevreden over de service vann DIGO. Het is een professionele organisatie, die goede afspraken maakt over de uit te voeren werkzaamheden en de prijs.

Dhr. G.Huizing (Delft)
21-08-2020

Prima bedrijf... Netjes en correct zakelijk.

Dhr. M. van Dalen (DELFT)
21-08-2020

Ik vind DIGO een heel prettig bedrijf: je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan, de medewerkers zijn heel behulpzaam, geven altijd duidelijke informatie over de uit te voeren werkzaamheden, waarom het nodig is en wat de kosten zijn. De kwaliteit van de beurten en reparaties is uitmuntend.

L. Frank (Den Haag)
14-08-2020

Goede service en betrouwbaar.

D.M. Beezemer (Delft)
12-08-2020

Ik ben al jaren klant bij D.I.G.O in Delft. Altijd vriendelijk en een goede service. Een zeer tevreden klant.

Dhr. Volkering (Oosteinde Den Haag.)
03-08-2020

Zeer goede uitleg en zeer vriendelijke mensen.

John kok (Den Haag)
03-08-2020

Het blijft een goede dealer en heel prettig personeel.

Jscheffers (Rijswijk )
03-08-2020

Vooraf krijg je een duidelijke uitleg van de werkzaamheden met overzicht van de ingeschatte kosten. Zijn er afwijkingen krijg je vooraf een bericht en vragen ze om toestemming zodat je niet verrast wordt met onvoorziene kosten.

J. Olsthoorn (Vlaardingen)
03-08-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.