9,1
1.008 beoordelingen

Beoordelingen Toyota DIGO

9,1

1.008 beoordelingen

Filter

Goede en begrijpende uiteenzetten de werkzaamheden. En zeer vriendelijk personeel. Dank daar voor. D

M. Van der Laan
14-06-2024

Goede communicatie Extra advies wordt telefonisch besproken, waardoor je zelf een keuze kan maken.

Toyota eigenaar
24-05-2024

Uitstekende service Ik kom al jaren bij dit bedrijf en ben zeer tevreden over de geleverde service. Personeel is zeer vriendelijk en ik voel me erg prettig bij dit bedrijf.

Toyota eigenaar
02-05-2024

Goede service Ik ben erg tevreden met de service en de vriendelijkheid van de dealer

R.J. V
08-04-2024

A.J.G. H
16-03-2024

Goed onderhoud en soepel geregeld Service is duidelijk geregeld

Toyota eigenaar
26-01-2024

Prima zaak. We zijn goed geholpen met t onderhoud van onze auto.

Toyota eigenaar
25-01-2024

Uitstekende service Ik ben erg tevreden over de service. Er werd op tijd contact opgenomen om de auto weer op te halen; sterker nog: vroeger dan verwacht.

J. Van Helden
23-01-2024

Goede service Ben al klant bij DIGO vanaf mijn eerste auto dit zegt genoeg !!! Nu al 44 jaar.....

P. Kooijmans
29-12-2023

super Wij zijn onwijs netjes enncorrect geholpen. Goed op de hoogte gebracht van eventuele extra's en ophaaltijd van de auto.

J H
19-12-2023

Altijd al klant geweest bij DIGO dat zegt genoeg Zal DIGO aanbevelen

De Zonwering Boetiek
14-12-2023

Prima service Tevreden over de verkoper

F. P
26-10-2023

prima service

M.J. V
24-10-2023

Goede service De verkoper deed meer dan zijn best

R.J.B. S
20-10-2023

Vriendelijk vakkundig betrouwbaar De Toyota Auris is geweldig en Digo is een geweldige garage.

Toyota eigenaar
07-09-2023

Duur en niet transparant Voor kleine reparaties worden absurde prijzen gerekend. Op een al veel te dure vervanging van een onderdeel kwam na de quote nogmaals een bedrag voor weer een ander onderdeel dat vervangen moest worden. De auto was niet op dezelfde dag klaar. De factuur klopte niet.

Toyota eigenaar
31-08-2023

O. H
11-08-2023

Top Goed geholpen! Aardige mensen

O. V
01-08-2023

Zeer goede service Sinds 2002 zeer tevreden over Toyota en de service. Inmiddels aan onze 7de Toyota Yaris.

Toyota eigenaar
06-07-2023

Digo daar heb ik goede ervaringen mee

Toyota eigenaar
08-06-2023

Oeps foutje maar wel opgelost Ik had mijn auto de avond ervoor op het terrein neergezet en mijn sleutel door de brievenbus gedaan. Toen ik de volgende dag halverwege de middag belde of mijn auto misschien al klaar was werd er gezegd dat ze nog bezig waren. Om 16:30 uur belde ik weer en toen bleek dat er niets gedaan was en ze mijn sleutel niet konden vinden. Ik ben er naartoe gefietst en een jonge monteur heeft mij keurig te woord gestaan. Er is een nieuwe afspraak gemaakt en die verliep goed en netjes. Ik heb wel gevraagd waarom ik de eerste keer ik niet gebeld ben waarom ik de auto niet gebracht heb dan had dit niet hoeven te gebeuren. En wat raar is is dat ik eerst ‘s middags te horen kreeg dat men nog bezig was met mijn auto, wat dus niet waar was. Maar goed het is denk ik maar een mooi voorbeeld die gebruikt kan worden om intern de communicatie te verbeteren. Verder netjes geholpen.

Wim Immers
08-06-2023

Kleine onderhoudsbeurt aan de auto Service en vriendelijkheid is top!

Toyota eigenaar
31-05-2023

Ik ben erg tevreden over de afhandeling van de servicebeurt plu APK

Toyota eigenaar
25-05-2023

Prima service . Prima service en ik ben goed geholpen

A.C. V
25-05-2023

Geen goede service, onbetrouwbaar Ik heb mijn werkbusje voor onderhoud gestuurd naar Digo, maar ik heb het gevoel dat er met alle haast niet is gekeken naar mijn auto en dat er toen een rapport is opgesteld, wat onmogelijk van mij kan zijn (dieselrapport voor een benzineauto)

Toyota eigenaar
03-05-2023

Toyota eigenaar
01-05-2023

Aanrader Zeer goede en vriendelijke service. Echt een aanrader.

Toyota eigenaar
13-04-2023

Service Graag de beurten uitvoeren zoals ze gepland of afgesproken zijn. Rekening houden met de km. stand en niet 12.000 km. verder zeggen dat het toch wel noodzakelijk is dat de bougies vervangen moeten worden en je niet verschuilen achter "we hebben een nieuw computersysteem". Daar heb ik als klant niets mee te maken. Bij de beurt (ruim 170.000 km.) is afgesproken om de 180.000 beurt uit te voeren. dit is niet gebeurd. De beurt die er na kwam zou een grote beurt zijn, maar jullie nieuwe computersysteem maakte er een 10 jaars beurt van. Helaas heb ik hierdoor nu besloten om naar de dealer in mijn woonplaats te gaan.

Toyota eigenaar
06-04-2023

Ik rijd er graag een eindje voor om! Ik ben uitermate tevreden en rijdt daarvoor extra naar Delft.

Hans M.
02-03-2023

Prima garage geen klachten Prima geholpen geen klachten

Toyota eigenaar
16-02-2023