9,1
906 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota DIGO

9,1

906 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Sinds jaren ben ik klant bij DIGO en ik ben altijd zeer tevreden over de manier waarop men daar met de klant omgaat. Altijd keurig, duidelijk en correct.

Edith Vasbinder
03-08-2020

Goede service en kosten van te voren doorgenomen.

Ben J (Delft)
03-08-2020

Een vriendelijke groep mensen, die goed werk afleveren en duidelijk zijn in de communicatie.

Henk Mittemeijer (Den Haag )
26-06-2020

Vriendelijk en gastvrij, je voelt je daar welkom. Sommige kennen je achternaam en dat zie je bijna nergens.

Mevr Gobel -de Groot (Delft)
26-06-2020

Ik ben tevreden maar vind de rekening wat aan de hoge kant.

Theo van engelenburg (Capelle aan den IJssel )
26-06-2020

Het is na 3 jaar klant te zijn nog steeds een hele fijne dealer. Vriendelijk en met vakmanschap.

Angelique voois (S-gravenzande)
26-06-2020

Dat alles piekfijn in orde is.

John clausing (Berkel en roden rijs)
17-06-2020

Prima bedrijf.

Ban der Ende (Schiedam )
17-06-2020

Afspraak maken is makkelijk. Ontvangst is goed en correct. Het was geen probleem om extra werkzaamheden te bespreken naast de afspraak. Je wordt op de hoogte gehouden over het verloop van de werkzaamheden en de prijs van evt. reparaties. Goede en nette afhandeling.

Marko Waterman (Delft)
17-06-2020

25 jaar klant altijd goede sevice.

A.broekman (de gouwe 58 pinacker)
10-06-2020

Zeer goed en betrouwbaar bedrijf. Komen na wat te zeggen. Professionele en deskundige verkoper die maximaal met de klant meedenkt. Zeer toegankelijk en communicatief. Fijn er klant te zijn.

dhr C. van der Ende (rijswijk)
10-06-2020

Het is een goed en mooi bedrijf, werken goed samen met een groep die, naar ik denk, goed bij elkaar passen en elkaar aanvullen, een geweldig team!!!!!!!!

Mw.Groot (Schipluiden)
05-06-2020

Goede dealer, betrouwbaar, komt afspraken na.

Piet Pronk (Den Hoorn)
03-06-2020

Snelle en duidelijke afspraken en afhandeling. Vriendelijk personeel. (Goede koffie.)

F. Bogers (Leidschendam)
28-05-2020

Het is een fijn bedrijf, vriendelijk personeel en keurige uitstraling.

P de Mos (Rijswijk)
25-05-2020

Fijne mensen en perfecte behandeling.

Wilma van Dieijen (Delft )
21-05-2020

Goede garage. Prettig personeel. Heel behulpzaam. Altijd duidelijk over de kosten.

Wim Wijburg (Den Hoorn ZH)
21-05-2020

Snel, zeer vriendelijk, klantgericht, adequaat en betrouwbaar.

LC Vonk (Heerenveen )
21-05-2020

Altijd goed geholpen.

Dhr C.W. van den Berg (Delft.)
18-05-2020

Alles gaat goed, en netjes.

R.bazuin (Delft)
15-05-2020

Ik word altijd prettig geholpen en de wachttijd bij reparaties, indien mogelijk, wordt een stuk plezieriger door de goede koffie corner.

Peter Beenhakker (Rijswijk)
14-05-2020

Gewoon een goede dealer/garage, vriendelijk personeel , en men weet het goed over te brengen als er dingen gedaan moeten worden.

J Baas (Zoetermeer)
14-05-2020

Het zou fijn zijn als ik de prijs weet wat de onderhoud en de apk zou gaan kosten, een indicatie.

Tisoer (DenHaag )
06-05-2020

Zeer goede garage met vakkundige en vriendelijke medewerkers!

Ilona Hoogeveen (Rotterdam)
06-05-2020

Vanwege de 30 jarige ervaring niets dan lof.

N.van.rheenen (Pijnacker)
30-04-2020

Uitstekend voertuig bij goede garage voor duurzaam gebruik.

F J Valkenburg (Schipluiden)
30-04-2020

Alles klopt, personeel, kunde, meedenken .

Mevr. Geryszewski (Den Hoorn (ZH))
29-04-2020

Goede service. Prijsopgaaf vooraf waardoor je weet wat je te wachten staat.

J. van den Berg
23-04-2020

Goede garage met serieuze werknemers die je goed en netjes behandelen.

Gerard Valkenburg (Delft)
23-04-2020

Goed behandeld, vertrouwen, prima bedrijf.

M\arijke van Vliet (Den Haag)
23-04-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.