9,1
906 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota DIGO

9,1

906 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Prima geholpen

Anoniem
23-07-2014

wanneer ik bel voor het maken van een afspraak dan wordt de telefoon niet of pas na herhaaldelijk proberen opgenomen (ervaring gebaseerd op afgelopen 3 jaar).

Anoniem
22-07-2014

deskundige medewerkers EN tijd voor vragen

Anoniem
22-07-2014

klantvriendelijk, en krijg het gevoel dat ik serieus wordt genomen.

Anoniem
22-07-2014

Kwaliteit, goede service, geen verrassingen.

Anoniem
22-07-2014

goed personeel.

Marianne Ierschot-Schmitz (Rijswijk ZH)
22-07-2014

Ik ben prettig tegemoet getreden. Duidelijk. Vriendelijke persoon nam de tijd voor het afleveren van de auto. De oorspronkelijke offerte door de dealer van Toyota in het Forepark ( Louman ) ben ik niet tevreden over. Toezeggingen gedaan die niet zijn nagekomen. Levering in december zou mogelijk zijn. Ivm fiscale aspecten zou ik dan 0% bijtelling hebben. Nu aflevering in Juli. Heeft niets met de dealer te maken waar de auto uiteindelijk is afgeleverd.

Anoniem
22-07-2014

duidelijk uit voorgaande opmerkingen

A.M.S. van Schie (Delft)
18-07-2014

goede en snelle service

P.L.Holthaus (Rijswijk)
18-07-2014

Heb geen klachten of verbeterpunten dus voor mij de ideale dealer.

Anoniem
17-07-2014

Correct en nauwkeurig in ontvangst, afspraken en afronding in de werkplaatsreceptie. Afgesproken prijs en ophaaltijd klopte. Toevallig persoonlijk contact met de directeur heel plezierig. Hij nam rustig tijd voor gesprek. Reeds 30 jaar klant. Hij wist nog wie ik ben en waar ik indertijd woonde. Toch wel bijzonder.

Anoniem
16-07-2014

Klantvriendelijkheid, goede service

lw berkhout (delft)
16-07-2014

Klantvriendelijk, komen afspraken na, goede service.

Anoniem
16-07-2014

Klantvriendelijk, klant is koning. afspraken worden na gekomen. overleg met de klant.

H.J.Leijtens van Beek (Bleiswijk)
16-07-2014

professioneel en betrouwbaar

Anoniem
16-07-2014

Zijn duidelijk over de onderhouds kosten.

Anoniem
09-07-2014

betrouwbaar en professioneel

Anoniem
09-07-2014

goede service en het personeel is vriendelijk en behulpzaam. ik ben zeer tevreden.

suzanna klein (delft)
09-07-2014

Goede en betrouwbaar service en afspraken

A.w. de Groot (Rijswijk (ZH))
30-06-2014

Medewerkers zijn vriendelijk, netjes en correct. Verder wordt er een goede service geleverd.

Anoniem
26-06-2014

Uitstekende service en vriendelijk

Anoniem
26-06-2014

goede service, maar kwaliteit van de servicebeurten (melden dat auto gereed staat en toch ook wel wat olie gemorst) loopt langzaam terug.

Anoniem
26-06-2014

Iedereen doet zijn best om de klant beleefd te woord te staan en zo goed mogelijk te helpen.

Anoniem
26-06-2014

Goede servicegerichtheid naar de klant.

Rinus (Zevenhuizen)
26-06-2014

Correct - vriendelijk

Anoniem
26-06-2014

De behandeling bij de receptie is vriendelijk en terzake kundig.

Anoniem
26-06-2014

Het zijn vriendelijk mensen en als je ze iets vraagt staan ze altijdt klaar voor jou.

Anoniem
26-06-2014

goede service, vakkundig personeel

Anoniem
26-06-2014

Goede service, vriendelijke toenadering en er is aandacht voor je. Je bent een klant en geen nummer!

Anoniem
13-06-2014

Fijne betrouwbare aardige medewerkers aan receptie en werkplaats

Hetty Jansen-Bergman (Delfgauw)
12-06-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.